Thursday, April 21, 2011

Chris Colfer: 2011 TIME's 100 Most Influential People

Setelah melalui proses voting yang cukup panjang, Chris Colfer pemeran Kurt Hummel dalam Glee berhasil menembus daftar TIME sebagai salah satu orang yang paling berpengaruh di dunia pada tahun 2011 ini. Dianna Agron, aktris yang memerankan Quinn Fabray dalam Glee mendapatkan kesempatan untuk menuliskan sebuah artikel dalam website TIME untuk Chris Colfer.


Berikut adalah tulisan Dianna mengenai Chris Colfer untuk TIME:

Chris has wanted to be an actor, as he says, "since I was an embryo," which gave him the determination to say, "Yes, I can," despite the many who had said no. Chris, 20, lives by extreme truth, speaking out against the epidemic of bullying that he, too, faced in high school. The honesty that he infuses into his Glee character, Kurt, leaves you reeling. Our cast is blessed to hear things like "Your character has helped me through this, or helped me do that," but none more so than Chris. To witness the power he gives to his audience firsthand? It's wonderful.



Congrats Chris!

11 comments:

Anonymous said...

Wah Glee Cast ini memang influential sekali ya di dunia.. Setelah tahun lalu Lea Michele masuk daftar ini, sekarang Chris.. Hebat (y)

Anonymous said...

CONGRATS chris! you're awesome!

iKurtsie said...

Congratulations chris colfer !! you deserve this !! :)

Anonymous said...

jangan2 nanti temen gue yang suka dibully disekolah jadi artis trus jadi salah satu most influential people in the world hahahha

Anonymous said...

komen yang diatas, curhat yaa hehe

nares said...

Aw Congrats Chris!! Im so proud to your big fans,keep on fire! :D

rizalhasli entertainment said...

! work it kurt .

Anonymous said...

Ia begitu pantas, :)

Anonymous said...

sue said :
go glee!!selamat bwt kurt...this is your year

Anonymous said...

wah baru tau..tp kyk nya ok nih..

jatiwulung said...

Congratulation, Sopranos Boy! =)
Ya iyaalah, ngapain juga dibully kok malah makin ngeper. Tunjukin kalo lo kuat Chris Colfer, haha awesome.

Post a Comment