Tuesday, May 17, 2011

Glee 2x21 "Funeral" Sneak Peek

Berikut adalah sneak peek untuk episode ke-21 Glee di season 2, Funeral.

"You kind of sing and dance like a zombie who has to poop"


"What is the most common password in America?"
"1234?"
"Outstanding."

16 comments:

ratih said...

haduuhhh sam gondring amat dah...deg2an nihh...

Anonymous said...

omg that is FUNNY!!! who the hell whould have a password as 1234...come on..how stupid r u lol but ok the other clip...OMG i cant wait..jesse disses finn and did u see pucks face after the zombie comment...i almost fell off my chair when i saw the preview I AM SOOO EXCITED!!!

Anonymous said...

I HATE FINN!!
One day she wants Quinn, and another day he wants Rachel! WTF Finn, you can't have 2 hot girls at the same time!!Geezzzz..

Anonymous said...

^^ I totally agree. Why can't him let Quinn and Rachel to be single for a while??!?! I'm so dying to see Quinn and Rachel's friendship!!

Anonymous said...

aku setuju banget sama anon yang ketiga
ayolah finn kemaren kau bilang kau ingin bersama quinn selamanya dan sekarang ingin bersama rachel lagi, hei cewek itu juga punya perasaan lho!

Anonymous said...

eat that finn. jadi gasuka finn ih maruk banget dia mana plin-plan, nyebelin-_-

Anonymous said...

Well even so i do believe that Finn is meant to be with Rachel.

Anonymous said...

I AGREE. I hate Finn too!!!

Ga konsisten. Mendingan ga usah jadi sama-sama siapa aja. Rachel sama Quinn lebih pantas dapat yang lebih baik dari Finn -_-

Anonymous said...

iya ayo semuanya suka sama jesse aja :p

Anonymous said...

yess bukan quinn ato rachel yang jahat tapi finn yang bajingan

Anonymous said...

Ape lo kagak inget waktu si jesse nimpukin telor ke rachel!!..sakit ati' gue,sakiit!!

Anonymous said...

get back together with rachel,finn... "FINCHEL"

Anonymous said...

finn dilema ...

Anonymous said...

Dulu si quinn di jelek2in. Sekarang...Finn.... Besok siapa lagi? Rachel? Mr. Schuester? Mercedes? Tina? Mike? Or whatever. This is just tv show guys.

putri said...

haha, namanya juga kebawa emosi pas lihat episodenya, wajar sih udah tradisi kemakan cerita fiktif, aku setuju banget soal fin, tapi aku juga yakin semoga rachel sama fin ^___^

Anonymous said...

FABREVANS FOREVERRRRR!!!!!!!!!!! LOL

Post a Comment