Sunday, November 13, 2011

Glee 3x07 "I Kissed A Girl" Single Covers

Berikut adalah single covers untuk lagu-lagu yang akan hadir di episode ketujuh Glee season 3, "I Kissed A Girl".

imagebam.com imagebam.com imagebam.comimagebam.com
imagebam.com imagebam.com
source

Girls Just Wanna Have Fun - Glee Boys
Constant Craving - Santana & Shelby
Jolene - Coach Beiste
Perfect - Kurt & Blaine
I'm the Only One - Puck
I Kissed a Girl - Glee Girls

32 comments:

Anonymous said...

itu perfect nya simple plan bukan??

Anonymous said...

I JUST WANT TO PUNCH BLAINE IN THE FACE BECAUSE EVERY WEEK HE'S SINGING EVERY SONG IN EVERY DAMN WEEK. I'M BORED OF BLAINE TO BE HONEST.

Anonymous said...

AWESOME I Kissed A Girl!!!

Anonymous said...

JOLENE

Anonymous said...

@anon pertama, itu perfect nya p!nk bukan simple plan.

Anonymous said...

blaine is getting boring..
give another glee member to sing!
he isn't the only one who can sing in this show..

Anonymous said...

Anonymous said...
I JUST WANT TO PUNCH BLAINE IN THE FACE BECAUSE EVERY WEEK HE'S SINGING EVERY SONG IN EVERY DAMN WEEK. I'M BORED OF BLAINE TO BE HONEST.

^^^^ took the words right out of my troubletoning mouth.

Anonymous said...

i'm bored to blaine too. more puck and finn please!!!

Anonymous said...

GO KLAINE!!!!!!!!!!!!!!!!
GO KLAINE!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

TO BE HONEST IM SCIK TOO, BECAUSE BLAINE ALWAYS GET A SOLO OR DUET.. GIVE ANOTHER CAST TO SHINE!!!!!

Anonymous said...

I NEED FINN' SOOOLLLOOOOO!!!!

Anonymous said...

Kirain covernya bakal f**ckin' perfect... tapi gak apa apalah kalo BLAINE duet sama KURT... #klaineteam

Anonymous said...

BLAINE IS EVEN GOT HIS OWN ALBUM IN THE SEASON 2.

LET TINA OR QUINN SING PLEASE.

...even rachel who is the queen of solos has not been singing any solos this season. geez.

Anonymous said...

I'm so bored of blaine -___-

Anonymous said...

kapan Finn, Puck sma Artie dapet nyanyi? si Tina sm Quinn juga? Mr. Murphy you ought to let the rest of the team sing a song, I'm so fu*kin' tired w/ Blaine.
yes, he's good he sings very good. But that's not what this show is about, remember?

finchel freak said...

benerrrrr banget klo si blaine nyanyi mulu... lama2 kaya the warblers ni... we Need Finn, Puck, Artie.. voice... not blaine...

Anonymous said...

another blaine solo ,damn i need quinn solo !!

Anonymous said...

Yaaaaah kenapa yg nyanyiin Girls Just Wanna Have Fun harus GLEE BOYS?!

Anonymous said...

@anon soalnya gak mungkin di cover glee ditulis f*ckin...

Anonymous said...

all saba
r donk,, masih banyak episode kok, kan masih ada belasan episode. yang lain juga pasti nyanyi, semoga. . .

Anonymous said...

IT'S JUST LOOKS LIKE RACHEL AND BLAINE'S GLEE CLUB. NOT OUR GLEE CLUB ANYMORE

Anonymous said...

BLAINE, Y U NO TRANSFER BACK TO DALTON ACADEMY!!!!
I'M SO BORED OF YOU!!! \(`⌂´)/

Anonymous said...

Itu perfectnya pink ya?? kog harus dnyanyiin klaine sih.. sumpah ga rela..
kenapa gak dnyanyiin am new direction aj sih.. blaine tu emg anak kesayangan mur-pai yaiyalah dpt solo mulu, s3 aj ud byk aplg s4, knapa dy hrus junior???
pkoknya awas klu klaine mrusak lagu perfect.. jgn sampe!!!!!

Anonymous said...

Bored with blaine. need more finn. need more quinn. and need more ARTIE! blaine rada-rada ga cocok di new directions dari awal, mendingan di dalton academy aja. it seems like he 'took' all the songs in this season...

Anonymous said...

setuju lah sama yang lain.. blaine emang punya tampang sama punya suara tapi yang lain kayaknya bener-bener ilang dari glee. si quinn uda gak dapet solo, jarang nongol juga -_-

Anonymous said...

I Kissed a Girl - Glee Girls
shit...
what if... what if... they sing this song to accept santana's sexuality? or tell her that they dont care that shes a lesbian and tell her that everythings gonna be aight? what if... hjsflkhflksdhfaskhfjlj i dont know what my feelings are doing #CREYS #CREYS #CREYS
im dead

Anonymous said...

heran ya knapa ga ad yg koment ttg santana dpt solo mulu.. i mean dy kan bru jd fix cast br season 2, wlwpun suaranya emang bgs dan siapa sih yg g suka, tp apakabar quinn n tina yg mmg ori cast, tp hmpr jrg dpt solo..

Anonymous said...

IM SO BORED OF BLAINE!!!! HE'S NOT ANY BETTER THAN FINN!
GIVE FINN AND QUINN SOME SOLOS! THEY DESERVE THEM!

Anonymous said...

lebih baik si blender(blaine) pindah ke dalton aja lg deh.. im fcking bored with your face, voice.. etc

Anonymous said...

udah lah , kayaknya sekarang emang waktunya blaine yang bersinar, season 1 kan rachel finn mercedes artie udah sering tuh
season 2 brittany santana quinn juga lumayan sering dapet solo
sekarang blaine kan baru aja jadi ori cast, jadinya ya dia yang ditonjolin

Anonymous said...

setuju sama anon diatas.
di season 2 kan si blaine jarang muncul, jadi wajar lah sekarang dia sering nyanyi. dulu si santana sama brittany di season 1 jarang muncul , wajar kan di season 2 waktu mereka jadi main cast mereka sering nyanyi

Anonymous said...

Go Klaine! But I want more Rory honestly....

Post a Comment