Thursday, December 22, 2011

"Santa Baby" Clip

Berikut adalah penampilan Santana dalam lagu "Santa Baby" yang seharusnya ditampilkan pada episode kesembilan Glee di season 3, "Extraordinary Merry Christmas". Santana membantu Finn membelikan hadiah untuk Rachel.

15 comments:

Anonymous said...

i don't understand why they cut this scene?
it's seem like fun!!
soo good

Anonymous said...

naya. seriously. how are you even human...

Anonymous said...

wait. finn ngapain deh di situ?

Anonymous said...

i really dont understand why they cut this scene either. too much naya isn't good for the viewer's blood vessels, perhaps? tehee.

Anonymous said...

oh my, i love the way naya singing. it's just so sexy and too hot to stand

Anonymous said...

holy mother of god! naya rivera, you're not a human!!! i'm practically drooling all over my screen.

Anonymous said...

naya, you're an angel

reiteradamente said...

Heaven apart when Naya sing this song, mamma mia!

This is way much more fun to watch rather than Rory's blue christmas, or even heck Rachel's River.

Damn you Glee's director who cut this scene

Ines said...

Santa Baby ilang.


adegan Kurt ngasih gift box ke Blaine juga ilang.


hedeeeeeh...

Anonymous said...

rachel's River is emotional there's nothing wrong with that
ku rasa yang jadi masalah adalah scene yang terlalu banyak sehingga membuat waktu main glee berlebihan jadi mereka harus memotong beberapa scene sehingga pas 43 menit 1 episode

Anonymous said...

ini santana ceritanya jd kim kardashians apa gmn hahaha, but she's still hot

Anonymous said...

sumpah, ini si Naya Rivera sekseh banget pas nyanyi lagu ini.
Kenapa sih lagu ini yg dipotong? kenapa gak "Santa claus is coming to town" atau "Christmas Wrapping" aja yg dipotong ==a

Anonymous said...

santana is way too sekseh! <3 so stunning

Anonymous said...

katanya ini ditampilin di eps 10? liat komen di youtube sih bener enggak nya nggak tau ._.

Anonymous said...

SANTANA HOT ABIS <3

Post a Comment