Friday, April 20, 2012

First Listen: Glee 3x17 "Dance with Somebody" Songs

Berikut adalah first listen untuk episode ke-17 Glee season 3, "Dance with Somebody".

How Will I Know


I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me)


Saving All My Love For You


So Emotional


It's Not Right But It's Okay


I Have Nothing


My Love Is Your Love

35 comments:

rizkyarchie said...

how wil i know, i love this song so much, pecah suaranya keren banget!

Anonymous said...

Gila sumpah How Will I Know keren banget

Markonah said...

AKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAAKAKAKAKAK ini sih lagu anak saya tidur

Anonymous said...

Ya Tuhan siapa pula itu Markonah ngakak woy :))

Anonymous said...

ciyee markonah punya anak ciyee anaknya gaul tidur pake lagu how will i know ciyee!!-____-
btw, how will i know gleecastversion S-U-P-E-R-C-O-O-L-!!!!

Anonymous said...

HOW WILL I KNOW gokil bagusnya ya Allah :"")

Anonymous said...

SO EMOTIONAL OH MY GOD IS LIKE THE BEST DUET. Pezberry rule the world! :D

Anonymous said...

ga nyangka quinn bakal nyanyi saving all my love for you ...

Anonymous said...

Lama-lama lelah juga denger blaine dapet solo, tiap episode dia pasti dapet bagian. Need more Brittany !!!!!

Anonymous said...

blaine dapet solo lagi yah? *brb muntah

Anonymous said...

Saving All My Love For You is so sweet..
Quinn I love you full!! haha

Anonymous said...

Blaine deserves solo. tapi emang bosen juga sih. sama kayak pas Lea di season 1. untung season 2 mulai mengekspos kelebihan pemain lain dan season 3 sangat terlihat semua pemain memiliki kelebihan suara masing2

I am straight but adore Naya said...

I can't wait for Naya's album. ohhh I am dying every time I hear her sexiest smoky voice

Genera Boss said...

DOWNLOAD GLEE SONGS HERE
http://www.dindakanyadewi.com/2011/10/glee-season-12-3.html

Anonymous said...

Kayaknya harusnya 7 lagu ini sama I Look to You dan I Will Always Love You dibikin album sendiri aja. Jadi "Glee: The Music, Dance with Whitney Houston" gitu. Lagian kan I Look to You ama I Will Always Love You belum masuk album manapun.

bramazing said...

i was thrilled listening to how will i know. mercedes, rachel, santana, and kurt's voices are heavenly synchronized. praise!

Lastri said...

KYAAAA GEWLAK LAGUNYA KEREN KEREN BANGET! KYAA KYAA ini kayaknya lagu mami saya semua ya? omg omg omg omg omg omg omg

Anonymous said...

omg im fallin in love with saying all my love for youuuuuu!! itu dianna sama sam glee project bukan si?trus yg i wanna dance with somebody si brittany kan?? bagus suaranya!!!! groaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

i have nothing juga baguss. aaaaaa i love glee! cant wait to watch this episode

Suaminya Markonah said...

Aduh ini juga lagu anak gue tidur, kenapa di post di sini? :")

Anonymous said...

kecewa I have nothing di bawain kurt. jelek banget. knp ga naya or rachel or mercedes aja :(

Anonymous said...

i wanna dance nya keren!!

Tetangganya Markonah said...

anak di rumah jangan lupa di urus ya~

Anonymous said...

duet quinn dan joe hart di lagu saving all my love bener2 manis... i think they would make a sweet and lovely couple as well *wishing* :)

Genera Boss said...

DOWNLOAD GLEE SONGS HERE
http://www.dindakanyadewi.com/2011/10/glee-season-12-3.html

Anonymous said...

I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me) ituuu keren bangeeett!! I LOVE BRITTANY

Anonymous said...

akhirnya si dianna nyanyi juga, setuju sama anon diatas i wanna dance with somebody keren bgt!!

Anonymous said...

kenapa yg nyanyi i have nothing ga rachel atau santana ?

kurt bagus sih tapinya :/

Anonymous said...

bahahahahha ini apaan sih keluarga markonah keluar semua =)) semua pada sibuk komen soal nih lagu dia ngerecok LOL ngakak!!

Chris Colfekong said...

deuh cyin ribena baneudh ityu keluarga markoncek pedong munculina semuah

Linda Zunialvi said...

Ahhhhh.. I love how will I know! :D

Gigolonya Markonah said...

Aduh Markonah kenapa kita di sini? :*

Anonymous said...

quinn nyanyi sm siapa?

Anonymous said...

Quinn nya di saving all my love for you jazzy sekaliiiiiii, love her voice!

Btw quinn nyanyi bareng joe? ada apa dgn mereka berdua? belum nonton nih eps yg baru2.....

Anonymous said...

Di I Have Nothing suara Kurt kedodoran banget yak. Lagu dewa sih..

Post a Comment