Friday, December 21, 2012

Glee 4x11 "Sadie Hawkins" Episode Description

Berikut adalah episode description untuk episode ke-11 Glee di season 4, "Sadie Hawkins".

When McKinley throws its first Sadie Hawkins dance, it offers some of the girls a rare chance to feel empowered, while the boys experience the opposite end of the spectrum. In an attempt to make new friends at NYADA, Kurt ignores Rachel’s advice and contemplates joining a club with a dubious reputation. As Rachel and Brody’s relationship continues to move forward, sexy sparks fly between Kurt and a charming upperclassman. Meanwhile Sam looks for proof the Warblers cheated at Sectionals; the love-triangle between Marley, Jake and Kitty heats up with unexpected results; and two gleeks confess their secret crushes.

x

10 comments:

Anonymous said...

Hari ini gak ada glee ya?? Nunggu taun baru gitu episode 11 nya??

kurt anderson said...

horay !!! new direction goes to regionals

Anonymous said...

Meanwhile Sam looks for proof the Warblers cheated at Sectionals <<< bisa aja bikinnya supaya bisa ke Regional. wkwkwk... =))

Muhammad Solihin said...

yang penting bisa Regionals lah.... hahahahaha asyikkk

Anonymous said...

Lah? jelas jelas marley pingsan n new direction sendiri emang jelek pas sectionals. apaan coba nyanyi gangnam..

Anonymous said...

oh, Warblers curang, eh, tapi bisa aja, sih Marley pingsan kan sebenernya masih bisa lanjut, cuman mungkin ada sesuatu di balik kemenangan mutlak Warblers. hehe, kayaknya sih

Anonymous said...

two gleeks confess their secret crushes. it's probably tina and blaine.

Anonymous said...

two gleeks confess their secret crushes.
WHO WOULD IT BE??? SO excited!

nebula oktorino said...

kata sue warbler menang tapi kata will harus di lanjut kan terus sue bilang warbler menang padahal kan pengumuman pemenangnya belum

Muara Pos said...

Wah jadi pingin ikutan nimbrung, Gleek Itu apa?

Post a Comment